Aktiva > Disciplines

Kleutergym

Voor kleuters vanaf 3,5 jaar., die zindelijk zijn en graag in groep vertoeven. Wij bezorgen hen een uurtje beweging, plezier en al wat zij nodig hebben om zich te ontwikkelen tot één echte sportieveling.

Recreatiegymnastiek

Springen over de bok of plint, een radslag draaien of een salto springen in de minitrampoline. Dit kan voor alle jongens en meisjes vanf het eerste leerjaar tot zolang zij zich jong en sportief voelen.


Conditiegymnastiek

Vermoeid van kantoor of van het werk in de firma of thuis kunt u zich hier op een aangename manier lichamelijk ontspannen, ieder op eigen tempo zonder enige competitievorm. Jogging, stretching, conditiecircuit, volley- hand- basket- en voetbal, badminton, turnen, bowling enz. zijn enkele van de mogelijke alternatieven tijdens onze lessen. Leeftijd onbeperkt, doch de gezondheidsgesteldheid moet in orde zijn om een bepaalde graad van lichamelijke inspanningen aan te kunnen.

Wij hebben twee groepen dames:
Dinsdag te Zandvliet specifiek voor jongere dames
Woensdag te Berendrecht: Senioren gym


Wedstrijdgymnastiek

Onze club bezit A-, B- en C-wedstrijdgymnasten in de disciplines tumbling, dubbele minitrampoline en grote trampoline, die aan competities deelnemen op provinciaal-, nationaal- en internationaal vlak.
Wedstrijdgymnastiek is enkel bestemd voor de doorzetters, die reeds jong hun keuze maken, hard en veel trainen is de enige boodschap.
De verantwoordelijke trainers beslissen over de al dan niet opname in de groep.